Elhelyezkedés

Belváros szívében

T3 Green Home társasházunk kitűnő lokációval, a Tolnai Lajos utca 1-3. szám alatt található. Az lakóépület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, 200 méterre a Blaha Lujza tértől, a 4-6 villamosok és az M2, M4 metrók egy-egy állomásai is csupán pár száz méterre találhatóak, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra.

A közelben helyezkedik el a pesti Broadway számos színházával (Operett színház, Thália színház, Madách színház, Bábszínház, Uránia Filmszínház), megszámlálhatatlan bolt, ahol egyedi termékeket vásárolhat. Ha éppen nincs kedve főzni, számtalan lehetőség várja a ma divatos street food ételektől a nemzetközi konyhákon át a gourmand éttermekig. Pár perc sétára van az Europeum Bevásárlóközpont, Budapest egyik legújabb bevásárlóközpontja, valamint a megújuló Skála Budapest, illetve 2 metrómegálló az Aréna Plaza Bevásárlóközpont is.

A kiváló tömegközlekedés mellett Ön döntheti el, hogy kocogni szeretne a Margitszigeten, korcsolyázna a Városligetben, úszna egyet a Széchenyi Gyógyfürdőben Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában, sétálna egy nagyot a Duna korzón, kikapcsolódna az Erzsébet téren, vagy vásárolna a Váci utcán. Gyermekét a környéken kiváló óvodák és iskolák várják, szabadidejét pedig modern és megújult játszótereken töltheti.

A T3 GREEN HOME mind otthont keresők számára, mind pedig befektetési szempontból kiemelkedő lehetőség, az itt vásárolt lakások értéke és ára dinamikusan emelkedik. 

 Érdeklődjön bővebb információkért elérhetőségeinken vagy tekintse meg műszaki leírásainkat!